Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Fedezd fel a végtelent a ZWO Seestar S50 intelligens csillagászati távcsővel

Az éjszakai égbolt mindig is magával ragadta az emberiség képzeletét, elvezetve bennünket a csillagok, bolygók és galaxisok lenyűgöző világába. A csillagászat egy olyan szenvedély, amely a földi létünk felett ébredő kíváncsiságunkat táplálja. Az égbolt megfigyelése nemcsak a csillagászok kiváltsága, hanem mindenki számára elérhető élmény. A ZWO Seestar S50 okostávcső kifejezetten azoknak készült, akik szeretnék átélni a világűr varázsát. Ideális választás mindazoknak, akik könnyedén és egyszerűen szeretnének elmerülni az asztrofotózás és a csillagászat világában. Ne hagyd ki ezt a csodálatos lehetőséget, és légy részese az égbolt szépségeinek!

Varázslatos világok felfedezése a ZWO Seestar S50 okostávcsővel

Üdvözlünk az asztrofotózás jövőjében!

A Seestar okostávcső egy olyan kiváló minőségű eszköz, amely ideális választás mind a kezdőknek, mind a tapasztalt csillagászoknak. Ez a kompakt teleszkóp egy 50 mm-es apokromatikus hármas lencsével és 500 mm-es fókusztávolsággal rendelkezik, lehetővé téve a részletes megfigyelést a csillagokról, bolygókról és mélyűri objektumokról.

Az okostávcső beépített wi-fi kapcsolattal rendelkezik, lehetővé téve az egyszerű csatlakozást okostelefonodhoz és táblagépedhez. A ZWO alkalmazás segítségével könnyedén vezérelheted a távcsövet és élvezheted a valós idejű megfigyelést. Ez az eszköz egy igazi kapu az Univerzum egyszerű érintéssel történő felfedezéséhez.

A Seestar előnyei és funkciói

A ZWO Seestar S50 számos intelligens funkcióval rendelkezik, amelyek megkönnyítik az égbolt felfedezését és az asztrofotózást. Néhány kiemelkedő tulajdonsága:

 

·        Automatikus beállítás: Állítsd fel a teleszkópot, és hagyd, hogy az okostávcső átvegye a navigációt.

·        Plate solving: Az eszköz automatikusan megtalálja a kiválasztott égi objektumot, és automatikusan követi azt.

·        Autofókusz: Az automata fókusz beállításának köszönhetően mindig éles és részletgazdag képeket készíthetsz.

·        Live stacking: Figyeld élőben, ahogy a kép a szemed előtt jön létre, expóról expóra egyre látványosabbá válik.

·        Az okostávcső nem csupán csillagászati észlelésekhez, a Nap és a Hold megfigyeléséhez ideális, hanem természeti megfigyelésekhez is. Az okostávcső valamennyi funkciója élőképet, fotózási, videózási és timelapse lehetőségeket kínál. A Seestar S50 teleszkóp minden pillanatot megragad, hogy teljes mértékben élvezhesd az asztrofotózás és az égbolt megfigyelésének varázsát. Az eredményeket pedig azonnal megoszthatod barátaiddal.

Az Univerzum egy kattintással

Az ingyenes Seestar alkalmazás segítségével a távcsövet könnyedén irányíthatod a csillagok tengerében. A szoftver számos lehetőséget és módot kínál az égbolt felfedezésére, csillagtérképek, aktuális éjszakai objektumok és kiterjedt objektum-adatbázis formájában. Az adatbázis tartalmazza az éjszakai égen látható égi objektumokat, és lehetőséget biztosít azok keresésére, azonosítására és megfigyelésére.

Az okostávcső technikai paraméterei

Az S50 intelligens teleszkóp egy apokromatikus 50 mm-es rekesznyílással rendelkezik, amely kristálytiszta képeket garantál. Plate solving, autofókusz, és az égi objektumok követése teszi lehetővé a zavartalan megfigyelést és fotózást. A könnyű (mindössze 2,5 kg) és hordozható kialakításnak köszönhetően bármilyen helyen használhatod, akár hegyi kiránduláson, akár a saját kertedben.

Kiknek ajánljuk az intelligens teleszkópot?

Az S50 ideális választás azoknak, akik:

·        Kevés idővel rendelkeznek, de mégis szeretnének gyönyörű asztrofotókat készíteni.

·        Az új technológiára támaszkodnának, és nem szeretnének mindent manuálisan elvégezni.

·        Vizuális megfigyelők, akik mégis vonzó képeket szeretnének készíteni.

·        Kevés hely áll rendelkezésükre a felszerelés szállításához, de utazás során is használnák a távcsövet.

·        Eredményeket várnak, de nem szeretnének bonyolult képszerkesztéssel foglalkozni.

 

A Seestar S50 egy igazi fordulópont a lenyűgöző asztrofotókhoz, egyetlen gombnyomással.

A ZWO Seestar S50 okostávcső a modern távcsőtechnológia és érzékelők egyesítése egy egyszerűen használható rendszerben. Az éjszakai ég rejtelmei most mindenki számára elérhetők, hiszen az okostávcsővel egyetlen gombnyomással elindulhatunk az Univerzum felfedezésére. Az asztrofotózás egyszerűen, varázsütésre a ZWO Seestar S50 segítségével.

 

Látogass el webshopunkba most, és szerezd be ezt az intelligens teleszkópot, hogy az univerzum csodái a saját otthonodban is elérhetővé váljanak

Tartalomhoz tartozó címkék: Csillagászat Seestar