Leírás és Paraméterek
Levenhuk F20 ételhőmérő
Készülék a húsok, sült ételek és egyéb termékek sütés közbeni hőmérsékletének szabályozására
A Levenhuk F20 húshőmérővel a sütési folyamat könnyebbé válik. A digitális hőszonda az étel hőmérsékletét gyorsan méri, képes rögzíteni az aktuális hőmérsékletet, valamint maximális és minimális hőmérsékletérték-beállítási funkcióval rendelkezik. Mindezeket a funkciókat egy kompakt, könnyen kezelhető eszközbe foglaltuk.
A készüléket használhatja bébiétel, valamint szószok, húsok, sült ételek és több hozzávalót tartalmazó ételek hőmérsékletének ellenőrzésére is. A hőmérséklet a beépített monokróm kijelzőn jelenik meg, a megjelenítés egyértelmű és jól látható. A kijelző mellett vezérlőgombok helyezkednek el.
A hőszonda elemmel működik és automatikus kikapcsolás funkcióval rendelkezik.
Legfontosabb jellemzők:
Digitális, beépített monokróm kijelzővel rendelkezik
Hőmérséklettartási funkció; minimum és maximum hőmérséklet azonosítása
Egyetlen elemmel működik; automatikus kikapcsolás funkció
Mérési tartomány beltéren: −40°C to +200°C (−40°F to 392°F)
Funkciók: aktuális hőmérséklettartási funkció , minimum és maximum hőmérséklet-kijelzés
Tápellátás: LR44 típusú elem – 1 db (a készlet nem tartalmazza)
A készlet tartalma:
Hőszonda
Felhasználói kézikönyv és garanciajegy
Jótállás | kellékszavatosság (Gyártói garancia:1 év) |