Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Levenhuk "ajándék"-os ajánlatok

Most nagyon egyszerűen hozzájuthatsz ingyenes ajándékokhoz! Nincs más tennivalód, mint az alábbi  promóciókban szereplő termékek kosárba helyezését követően a pénztár oldalon kiválasztanod a rendelésedhez járó ajándékod, és mi a "fő" terméked mellé csomagoljuk, szélsebesen küldjük. Több termék rendelése esetén még több ajándék üti a markod. Ennyire egyszerű.


Levenhuk Travel távcsövekhez csomagoljuk a Levenhuk Atom 8x21-es (megtakarítás: 12.860 Ft)
kisméretű kompakt tácsövet, amit akár egy rövid sétára is a zsebedbe tehetsz és bármikor előkaphatod. Kattints a képre, a Travel távcsövekhez.


Juss hozzá ingyen a "Világűr. A nem üres üresség. Ismeretterjesztő könyv"-höz (megtakarítás: 8.306 Ft)
, amit a Levenhuk Blitz 50 BASE vagy Blitz 60 BASE teleszkóp vásárlása esetén küldünk számodra a teleszkóppal együtt.


Egy jó ajánlat, hogy ne csak a távoli "Földön kívüli" dolgokat lásd, hanem a kicsi "Földi" dolgokat is. Mikroszkóp teleszkóp mellé - Levenhuk LabZZ M101 Lime mikroszkóppal ajándékozunk meg (értéke: 22.760 Ft) Levenhuk LabZZ TK76 teleszkóp vásárlása esetén.


Szerezd meg a "Láthatatlan világ. Ismeretterjesztő könyv"-et (értéke: 8.306 Ft) teljesen INGYEN Levenhuk LabZZ M101 mikroszkóppal. Remek kiegészítő az új, élénk színű mikroszkóp mellé!


Juss hozzá teljesen INGYEN a Levenhuk A10 okostelefon adapterhez amivel telefonnal is jó képeket készíthetsz a távcsöveddel  (értéke: 16.820 Ft)!
Vásárolj egy Levenhuk Blaze Compact vagy Blaze Compact ED figyelőtávcsövet, mi már küldjük is a csomagod.

Ajánlataink a 2023. március 31-ig leadott megrendelések esetében érvényesek!