Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szállítási információk

 

 

 

A megrendelt termékeket a GLS futárszolgálattal szállíttatjuk ki. Gyári csomagolásban küldjük a megrendelt terméket, távcsövet, teleszkópot, mikroszkópot, nagyítót, időjárás állomást, éjjellátót, stb..., ami fel van "készítve" a futárszolgálatokra. Ha mégis olyan termék kerül csomagoló kezeink közé, ami nincs eléggé jól gyárilag biztosítva, akkor mi azt biztosítjuk a szállításra, jól becsomagoljuk, vagy egy védődobozba tesszük. A futárszolgálat részére történő átadáskor megküldjük számodra e-mail-en a megrendelésre vonatkozó számlát, illetve a csomag nyomkövetésére szolgáló linket is.


FONTOS! Ha a kézbesítés során sérülés látható a csomagon, akkor kérünk, vegyetek fel jegyzőkönyvet a szállítóval, futárral, és minket is értesítsetek a +36 30 324 4124 telefonszámon vagy az info@szolnoktavcso.hu e-mail címünkön. Tudjuk ez mindenkinek kényelmetlen és időigényes, de sokkal jobb mindenkinek, ha marad bármilyen írásos információ az esetleges szállítási hibákból eredő károkról. Szükség esetén jegyzőkönyvet a szállítást végző futárnál személyesen, illetve a csomagpontokon is ki lehet tölteni.

 

Házhoz szállítás GLS futárszolgálattal - 1.190 Ft (30.000 Ft-tól INGYENES)

Magyarország egyik legkedveltebb csomagszállító társasága. A csomagokat a felvételtől számítva általában 24 órán belül kézbesítik. A csomag szállításáról a GLS rendszere tájékoztató SMS-t küld részedre a szállítás várható időpontjáról, többnyire 2-3 órás időablakkal, illetve mi is küldünk nyomkövető linket, ahol szintén elérhető a csomag aktuális helyzete. A kézbesítés általában a délelőtti órákban történik normál esetekben (nem normál eset pl. a karácsonyi időszak). A kézbesítés előtt a futárok telefonon értesítenek. A küldemény maximális súlya 40 kg lehet. Az utánvétel során lehetőség van a futárnak készpénzben, vagy bankkártyával is kiegyenlíteni az átvételi díjat. 

 

GLS csomagpontra történő kézbesítés - 990 Ft (30.000 Ft-tól INGYENES)

Jelenleg Magyarországon több mint 800 GLS CsomagPont üzemel. Ezek eltérő profilú üzletek, így praktikusan a közeledben levő átvételi pontra kérheted csomagod kiszállítását. A csomagátadás az adott üzlet nyitva tartásához igazodik. A rendelésed leadása során minden fontos információt (nyitvatartási idő, pontos cím, egyéb információk) megtalálsz a kis Google maps térképen. Így egyszerűen el tudod dönteni, melyik pontra célszerű kérned a csomagod.

A GLS csomagpontokról még több információt itt találsz, ahol előre kiválasztható a praktikus átvételi pont is: https://gls-group.eu/HU/hu/eseti-szallitasok/gls-csomagpont 

FONTOS! A koronavírus miatt több átvevő pont korlátozottan üzemel. Ebben az időszakban javasoljuk, hogy egyeztess a GLS központi elérhetőségén (https://gls-group.eu/HU/hu/gls-elerhetoseg), vagy fordulj hozzánk is bizalommal  (Tel.: +36 30 324 4124 ), hogy az átvevőpont pl. a következő napokban is nyitva lesz-e. 

 

Személyes átvétel (INGYENES)

Ha személyesen az átvevő pontunkon szeretnéd átvenni a csomagod, akkor várunk szeretettel, munkanapokon (hétfőtől - péntekig) 8:00 - 16:30-ig (jelen esetben a Covid-19, korona vírus miatti rendelet alapján délután 15:00-ig, normál esetben 16:30-ig). Fontos, hogy átvevőpont vagyunk, így kérünk ne tévessz össze minket nagy üzletekkel. Webáruházként működünk, ezért megrendelésed beérkezését követően a lehető leghamarabb értesítünk az átvétel lehetőségéről (A munkanapokon 12:00-ig leadott megrendelést általában már a következő munkanapon átvehetőek). Bármikor szívesen látunk, ha információra van szükséged, ha nem tudsz dönteni, vagy csak megismernél minket és beugranál hozzánk. Ha szolnoki vagy környékbeli lakos vagy szerencsés vagy, mert extra kéréseknek is eleget tudunk tenni az átvétellel kapcsolatban. Itt találsz meg minket: 5000 Szolnok, Szántó krt. 60.

Utánvétel esetén + 250 Ft készpénzkezelési díjat számítunk fel.