Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szállítási / fizetési információk

 

Szállítási módok és díjak 30.000 Ft-ig 30.000 Ft-tól
GLS házhoz szállítás 1.190 Ft Ingyenes
GLS csomagpontra szállítás 990 Ft Ingyenes
Személyes átvétel Ingyenes Ingyenes

 

Fizetési lehetőségek

  • Utánvétel: A rendelés díját GLS futárnál vagy GLS csomagponton rendezheted készpénzzel vagy bankkártyával. Ebben az esetben 250 Ft pénzkezelési díjat számít fel a GLS.
  • Banki előre utalás: Amennyiben közvetlenül bankszámlánkra kívánod utalni megrendelésed díját, javasoljuk, hogy a rendelés visszaigazoló e-mail-ünkben szereplő adatok alapján tedd meg.
  • On-Line bankkártyás fizetés: Ha bankkártyájával on-line szeretnél vásárolni, úgy azt oldalunkon megteheted. A "pénztár"-ban válaszd ezt a lehetőséget, így a Barion biztonságos rendszerével egyenlítheted ki rendelésed díját.
  • Cetelem On-Line Áruhitel: Vidd részletre. A Cetelemmel on-line, egyszerűen és gyorsan bonyolítható az igénylés. Pozitív elbírálást követően máris küldjük számodra a kiszemelt terméket vagy termékeket.

 

Szállítási információk

A megrendelt termékeket Magyarország egyik legkedveltebb csomagszállító társaságával, a GLS futárszolgálattal szállíttatjuk ki. Gyári csomagolásban küldjük a megrendelt terméket, távcsövet, teleszkópot, mikroszkópot, nagyítót, időjárás állomást, éjjellátót, stb..., ami fel van "készítve" a futárszolgálatokra. Ha mégis olyan termék kerül csomagoló kezeink közé, ami nincs eléggé jól gyárilag biztosítva, akkor mi azt biztosítjuk a szállításra, jól becsomagoljuk, vagy egy védődobozba tesszük. A futárszolgálat részére történő átadáskor megküldjük számodra e-mail-en a megrendelésre vonatkozó számlát, illetve a csomag nyomkövetésére szolgáló linket is.

FONTOS! Ha a kézbesítés során sérülés látható a csomagon, akkor kérünk, vegyetek fel jegyzőkönyvet a szállítóval, futárral, és értesítsetek minket az info@szolnoktavcso.hu e-mail címünkön. Tudjuk ez mindenkinek kényelmetlen és időigényes, de sokkal jobb, ha marad bármilyen írásos információ az esetleges szállítási hibákból eredő károkról. Szükség esetén jegyzőkönyvet a szállítást végző futárnál személyesen, illetve a csomagpontokon is ki lehet tölteni.

 

Házhoz szállítás GLS futárszolgálattal - 1.190 Ft (30.000 Ft-tól INGYENES)
A csomagokat a felvételtől számítva általában 24 órán belül kézbesítik. A csomag szállításáról a GLS rendszere tájékoztató SMS-t küld részedre a szállítás várható időpontjáról, többnyire 2-3 órás időablakkal, plusz mi is küldünk nyomkövető linket, ahol szintén elérhető a csomag aktuális helyzete. A kézbesítés általában a délelőtti órákban történik normál esetekben (nem normál eset pl. a karácsonyi időszak). A kézbesítés előtt a futárok telefonon értesítenek. Az utánvétel során lehetőség van a futárnak készpénzben, vagy bankkártyával is kiegyenlíteni az átvételi díjat. 

 

GLS csomagpontra történő kézbesítés - 990 Ft (30.000 Ft-tól INGYENES)
Jelenleg Magyarországon több mint 800 GLS CsomagPont üzemel. Ezek eltérő profilú üzletek, így praktikusan a közeledben levő átvételi pontra kérheted csomagod kiszállítását. A csomagátadás az adott üzlet nyitva tartásához igazodik. A rendelésed leadása során minden fontos információt (nyitvatartási idő, pontos cím, egyéb információk) megtalálsz a kis Google maps térképen. Így egyszerűen el tudod dönteni, melyik pontra célszerű kérned a csomagod. A GLS csomagpontokról még több információt itt találsz, ahol előre kiválasztható a praktikus átvételi pont is: https://gls-group.eu/HU/hu/eseti-szallitasok/gls-csomagpont

 

Személyes átvétel (INGYENES)
Ha személyesen az átvevő pontunkon szeretnéd átvenni a csomagod, akkor várunk szeretettel, munkanapokon (hétfőtől - péntekig) 8:00 - 16:30-ig. Fontos, hogy átvevőpont vagyunk, így kérünk ne tévessz össze minket nagy üzletekkel. Webáruházként működünk, ezért megrendelésed beérkezését követően a lehető leghamarabb értesítünk az átvétel lehetőségéről. Bármikor szívesen látunk, ha információra van szükséged, ha nem tudsz dönteni. Ha szolnoki, vagy környékbeli lakos vagy szerencsés vagy, mert extra kéréseknek is eleget tudunk tenni az átvétellel kapcsolatban. Itt találsz meg minket: 5000 Szolnok, Szántó krt. 60.

Kérdés esetén bátran írj nekünk az info@szolnoktavcso.hu címünkre.