Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szállítási / fizetési információk

 

Szállítási módok és díjak 59.999 Ft-ig 60.000 Ft-tól
GLS házhoz szállítás 1.890 Ft Ingyenes
GLS csomagpontra szállítás 1.690 Ft Ingyenes
Személyes átvétel Ingyenes Ingyenes

 

Fizetési lehetőségek

  • Utánvétel: A rendelés díját GLS futárnál vagy GLS csomagponton rendezheted készpénzzel vagy bankkártyával. Ebben az esetben 250 Ft pénzkezelési díjat számít fel a GLS.
  • Banki előre utalás: Amennyiben közvetlenül bankszámlánkra kívánod utalni megrendelésed díját, javasoljuk, hogy a rendelés visszaigazoló e-mail-ünkben szereplő adatok alapján tedd meg.
  • On-Line bankkártyás fizetés: Ha bankkártyájával on-line szeretnél vásárolni, úgy azt oldalunkon megteheted. A "pénztár"-ban válaszd ezt a lehetőséget, így a Barion biztonságos rendszerével egyenlítheted ki rendelésed díját.
  • Cetelem On-Line Áruhitel: Vidd részletre. A Cetelemmel on-line, egyszerűen és gyorsan bonyolítható az igénylés. Pozitív elbírálást követően máris küldjük számodra a kiszemelt terméket vagy termékeket.

 

Szállítási információk

A megrendelt termékeket Magyarország egyik legkedveltebb csomagszállító társaságával, a GLS futárszolgálattal szállíttatjuk ki. Gyári csomagolásban küldjük a megrendelt terméket, távcsövet, teleszkópot, mikroszkópot, nagyítót, időjárás állomást, éjjellátót, stb..., ami fel van "készítve" a futárszolgálatokra. Ha mégis olyan termék kerül csomagoló kezeink közé, ami nincs eléggé jól gyárilag biztosítva, akkor mi azt biztosítjuk a szállításra, jól becsomagoljuk, vagy egy védődobozba tesszük. A futárszolgálat részére történő átadáskor megküldjük számodra e-mail-en a megrendelésre vonatkozó számlát, illetve a csomag nyomkövetésére szolgáló linket is.

FONTOS! Ha a kézbesítés során sérülés látható a csomagon, akkor kérünk, vegyetek fel jegyzőkönyvet a szállítóval, futárral, és értesítsetek minket az info@szolnoktavcso.hu e-mail címünkön. Tudjuk ez mindenkinek kényelmetlen és időigényes, de sokkal jobb, ha marad bármilyen írásos információ az esetleges szállítási hibákból eredő károkról. Szükség esetén jegyzőkönyvet a szállítást végző futárnál személyesen, illetve a csomagpontokon is ki lehet tölteni.

 

Házhoz szállítás GLS futárszolgálattal - 1.890 Ft (60.000 Ft-tól INGYENES)
A csomagokat a felvételtől számítva általában 24 órán belül kézbesítik. A csomag szállításáról a GLS rendszere tájékoztató SMS-t küld részedre a szállítás várható időpontjáról, többnyire 2-3 órás időablakkal, plusz mi is küldünk nyomkövető linket, ahol szintén elérhető a csomag aktuális helyzete. A kézbesítés általában a délelőtti órákban történik normál esetekben (nem normál eset pl. a karácsonyi időszak). A kézbesítés előtt a futárok telefonon értesítenek. Az utánvétel során lehetőség van a futárnak készpénzben, vagy bankkártyával is kiegyenlíteni az átvételi díjat. 

 

GLS csomagpontra történő kézbesítés - 1.690 Ft (60.000 Ft-tól INGYENES)
Jelenleg Magyarországon több mint 800 GLS CsomagPont üzemel. Ezek eltérő profilú üzletek, így praktikusan a közeledben levő átvételi pontra kérheted csomagod kiszállítását. A csomagátadás az adott üzlet nyitva tartásához igazodik. A rendelésed leadása során minden fontos információt (nyitvatartási idő, pontos cím, egyéb információk) megtalálsz a kis Google maps térképen. Így egyszerűen el tudod dönteni, melyik pontra célszerű kérned a csomagod. A GLS csomagpontokról még több információt itt találsz, ahol előre kiválasztható a praktikus átvételi pont is: https://gls-group.eu/HU/hu/eseti-szallitasok/gls-csomagpont

 

Személyes átvétel (INGYENES)
Ha személyesen az átvevő pontunkon szeretnéd átvenni a csomagod, akkor várunk szeretettel, munkanapokon (hétfőtől - péntekig) 8:00 - 16:30-ig. Fontos, hogy átvevőpont vagyunk, így kérünk ne tévessz össze minket nagy üzletekkel. Webáruházként működünk, ezért megrendelésed beérkezését követően a lehető leghamarabb értesítünk az átvétel lehetőségéről.

Kérdés esetén bátran írj nekünk az info@szolnoktavcso.hu címünkre.