Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Garancia

Minden gyártó eltérő garanciális feltételeket és időtartamokat alkalmaz a termékekre. Az adott termék leírásában találhatóak azok az információk, amelyek megadják, meddig érvényes a garancia és milyen feltételekkel jár.

Az általunk forgalmazott Levenhuk, Meade, Bresser és egyéb termékekre illetve kiegészítőkre vagy tartozékokra a gyártók 12, 24, 36 hónapra vonatkozó garanciát vállalnak többnyire, de a legnagyobb gyártók pl.: Delta, Leica, stb...  akár 8 - 10 éves gyártói garanciát, vagy élettartam garanciát is vállalnak. Fontos, hogy ne téveszd össze a gyártói garanciát a jelenleg érvényben levő magyarországi jótállási feltételekkel. Így a 10.000 Ft – 100.000 Ft árú termékekre 1 év, a 100.001 Ft – 250.000 Ft árú termékekre 2 év, a 250.001 Ft árat meghaladó termékekre 3 év jótállás vonatkozik.

Ahhoz, hogy megtudd, milyen garancia vonatkozik a vásárolt termékedre, arról a vásárolt termék adatlapján írunk, amennyiben nem találod vedd fel velünk a kapcsolatot és tájékoztatunk.

 


Kínálatunk | Szolnoktavcso.hu
 

Teleszkóp vásárlás
Égi megfigyeléseid alapvető kelléke. Vigyázz, mert könnyen magával ragad, majd azon kapod magad, hogy hajnali 2-kor állsz egy üres mezőn, távol a város fényeitől és csillagködökre vadászol!

Tovább a termékekhez

Távcső vásárlás
Több, mint 500 éve már voltak 2-3X-os nagyítást elérő, kezdetleges távcsövek. Az 1600-as években szabadalmaztatták először - azóta pedig még tovább tökéletesítették és számtalan célra készítenek távcsöveket.

Tovább a termékekhez

Céltávcső vásárlás
Megnagyított és éles képet nyújtson a távoli célpontokról, lehetővé téve a pontosabb célzást és lövészetet. Vadászok és lövészek elengedhetetlen kelléke: egyszerűbbé teszi a lövészetet.

Tovább a termékekhez

Mikroszkóp vásárlás
Kimeríthetetlen a tárháza azoknak a dolgoknak, amiket egy mikroszkóppal otthoni körülmények között meg tudsz vizsgálni. Megdöbbentően tiszta felvételek a téged körülvevő láthatatlan világról.

Tovább a termékekhez