Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

LabZZ gyermek távcső mellé LabZZ SK1 túlélőkészletet adunk!

 

Most hozzájuthat a fantasztikus Levenhuk LabZZ SK1 túlélőkészlethez (1 290 Ft értékben)! Ehhez mindössze annyi a dolga, hogy megvásárol egy gyermekeknek szánt Levenhuk LabZZ B2 vagy Levenhuk LabZZ B6 kétszemes távcsövet. A készletben számtalan hasznos tartozékot talál, ami egy sikeres táborozáshoz vagy egy kültéri kalandhoz kell.

A Levenhuk LabZZ SK1 túlélőkészlet minden ifjú felfedező számára hasznos. Több fontos eszközt is magában foglal egyszerre: van benne iránytű, zseblámpa és még sok más. Nem kell ezentúl egy csomó eszközt magával vinnie – csak ezt az egy kompakt készletet. Hogy még kényelmesebb legyen, a készleten pánt is található, így könnyedén a csuklójára akaszthatja.

A Levenhuk LabZZ SK1 túlélőkészlet három szekcióból tevődik össze. A szekciókhoz a készlet házának elforgatásával tud hozzáférni. Az első szekcióban egy síp és egy kis tükör található; a másodikban egy nagyító. A harmadik szekció pedig egy hőmérőt, egy iránytűt és egy fényes LED-zseblámpát rejt.
A Levenhuk LabZZ SK1 túlélőkészlet igazi kincs egy ifjú felfedező vagy egy kempingkedvelő számára.

Kérjük, ne feledd, hogy ezt a speciális ajánlatot nem lehet másik ajánlattal vagy a weboldalon található kedvezményekkel együtt felhasználni.

Az akció véget ért!